burzum
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Képek
 
Albumok
 
Linkek
 
Burzum Történet III.

Harmadik rész – A Hazugság-Propaganda

 

Nagyon nehéz számomra a Burzum biográfiákról, cikkekről és interjúkról írnom, mert nagyon sok mondanivaló van velük kapcsolatban. Alapvetően két kategória van : Azok, amiket olyan emberek írtak, akik a Burzum mellett állnak, és azok, amiket az anti-Burzumos emberek írtak. Igazándiból sohasem láttam még egyetlen elfogulatlan és tárgyilagos biográfiát, cikket vagy interjút sem, habár a legtöbb anti-Burzum biográfia, író és interjúvoló olyan nagyon objektívnek (elfogulatlan és tárgyilagos) próbálja magát ábrázolni, mialatt azok akik Burzum-párti biográfiákat írtak, sohasem próbálták eltitkolni a tényt, hogy ők Burzum-pártiak. Kicsit furcsa látni, hogy néhány újságíró és író az Antifa-hoz (egy „Anti-fasiszta” terror szervezet), a Monitorhoz (egy magán értelmiség szolgálat, ami azért jött létre, hogy felfedezze az úgynevezett jobboldali cselekvéseket és a disszidenseket), és az Antirasistik Senter-hez (Anti-rasszista központ) fordul információkért felőlem. Ha információkat akarnak megtudni rólam vagy az eszméimről, akkor egyszerűen csak engem kellene megkérdezniük, de ehelyett a fentebb említett embereket kérdezik meg, és még mindig azt színlelik, hogy olyan „objektív” és „megbízható” cikkeket írnak rólam. Ez olyan, mintha megkérdeznénk a Gestapót a disszidensekről a Hitleri Németországban, és arra számítanánk, hogy objektív és fair választ kapunk.

 

Bár ami a legjobban meglep, azok a hamisított interjúk. Ahelyett, hogy valójában megkérdeznének, néhány ember azt színleli, hogy meginterjúvolt engem, megválaszolják a saját kérdéseiket, és ezt nyilvánosságra is hozzák. A legjobban ismert hamis interjú az valószínűleg az, amelyik a Lucifer Risingcímű könyvbe lett belefoglalva, de sajnos nem csak ez az egy létezik.

 

A másik jellemző típusú „interjúk” azok az interjúk, amik valódi interjúkra épülnek, de ettől eltekintve színtiszta baromság. Ezek egyike (részben?) egy Zene, Gyilkosság És Tűz – Black Metal, A Skandináviai Ösvénycímű cikkbe volt belefoglalva. Az egész cikk alapvetően csak fikció, de felismertem, hogy néhány része egy interjúból van, amit 1994-ben vagy 1995-ben adtam egy kis Német fickónak, aki a Tempo-nak dolgozott, nyilvánvalóan egyfajta népszerűbb Német magazinnak, aminek a székhelye valószínűleg Hamburg volt. De a Zene, Gyilkosság És Tűz – Black Metal, A Skandináviai Ösvénycímű cikk végén a szerző valami Ildének (egy álnév?) volt feltűntetve, és ez láthatóan a Nieuwe Revucímű magazinban jelent meg, ami eléggé Hollandosan hangzik számomra – és még soha nem hallottam ezt megelőzően róla.

 

A srác a Tempo-ból ein Bisschen wie ein Engel (egy kicsit olyannak, mint egy angyal) – ként jellemzett engem, úgy mint ahogyan ez az Ilde fickó is csinálta, de Ilde hozzátette azt is, hogy „(Vikernes) kinéz az ablakon, a fákon keresztül egy magas falra van kilátása őrtornyokkal és megfigyelőfényekkel”, és már egyedül ez bizonyíték arra, hogy ez egy hamis interjú. Először is, a Német fickóval a Tempo’-ból a Bergeni börtönben beszéltem 1994-ben vagy 1995-ben, és ahogyan emlékszem nem volt ablak abban a szobában, de ha rosszul emlékeznék, és valójában voltak ablakok, akkor is az egyetlen dolog, amit láthattál, ha kinézel az egy másik börtön-blokk (és természetesen nem fák). Egyébként egy Norvég börtönben sincs egy őrtorony sem megfigyelő fényekkel. A Norvég börtönök egyszerűen nem ilyen módon épültek (és hozzá kell tennem, egy ostoba 2003-as cikkre válaszolva, miszerint egy börtönőr lelőtt, hogy a börtönőrök nem viselnek pisztolyt). Szóval mi a francról beszél ez az Ilde? Az egész interjú nyilvánvalóan csak egy másik kitalálmány. Ez az Ilde soha nem beszélt velem. Még azt sem tudom hogy ki ő!

 

Szóval vannak emberek odakint, akik ténylegesen interjúkat hamisítanak és ezután közzé teszik azt magazinokban vagy az Interneten. A hamis interjúikat másik hamisított interjúkra alapozzák, úgy, mint ahogy eredetiekre is, amiket a saját szájuk íze szerint színesítenek, hogy ettől úgy látszódjon, ahogyan ezt ők akarják, ezzel figyelmen kívül hagyva az igazságot.

 

Az eredeti interjú a Tempo’-ban egyébként szintén egy rakás hülyeség, és az a nevetséges és totálisan hamis információ is ebből a magazinból származik, miszerint az apám verte az anyámat és engem. Ő -a Német fickó- valószínűleg ezt a sztorit saját maga találta ki, ismeretlen okokból kifolyólag.

 

Az egész további Zene, Gyilkosság És Tűz – Black Metal, A Skandináviai Ösvénycikk/interjú-val is hasonló a helyzet. Az egész egy nagy rakás baromság. Néhány része színtiszta fikció, néhány része pedig más interjúkon alapszik, amiket olyan emberek hoztak nyilvánosságra, akik az őrületbe akarnak kergetni. Ha rámosolyogtam az újságírókra azt ők „gúnyos fintorként” jellemezték, ha pedig nem mosolyogtam rájuk, akkor „hideg voltam mint a jég”. Mindegy mit mondtam, vagy csináltam, az mind rossz volt, és mindent elferdítettek. A bíróságon elmondtam, hogy nem vagyok sátánista, és hogy én a sátánizmust egy Judeo-Keresztény idiocizmusnak tartom. Beszéltem nekik Ódinról és Thórról, és a bíró ennek ellenére is azt írta le, hogy „Varg Vikernes a Sátánban hisz”, és a média fejléceken is az állt, hogy én egy sátánista vagyok. Az Igazságügyi Minisztérium igazgatója (meglepően) még 2001-ben is ugyanezt a levelet küldte írta meg egy pszichiáternek és egy pszichológusnak, akik azért jöttek, hogy írjanak egy jelentést arról, hogy pszichopata vagyok e vagy nem (és egyébként úgy gondolták, hogy nem). Szóval az Igazságügyi Minisztérium igazgatója is azt állította, hogy én egy sátánista vagyok, és hogy „Varg Vikernes a Sátánban hisz”. Még az emberek is, akik abban a börtönben dolgoztak ahol akkoriban voltam megdöbbentek az Igazságügyi Miniszter tudatlanságán (vagy inkább rosszindulatúságán). A pszichiáter és a pszichológus is szintén negatívan reagált az állítására, és természetesen csodálkoztak rajta, hogy ezt mi a francért csinálta.

 

Szóval mire számíthatunk a gyengeelméjű hülyéktől, akik az Internetre vagy néhány értéktelen magazin számára írnak? Hogyan hihetünk különböző biográfiáknak, cikkeknek és „interjúknak”, amikor még az igazságszolgáltató rendszer bírói és az Igazságügyi Miniszter is kitalál vagy folyamatosan hajtogat olyan hazugságokat, mint ez?

 

Röviden összefoglalva az összes biográfia, cikk, és a legtöbb interjú teli van hazugságokkal. Ahelyett, hogy beszélnék nektek az összes hazugságról, egyszerűen azt mondom nektek, hogy ne bízzatok meg semmiben, amit rólam olvastok, kivéve, ha azt én magam írtam.

 

Sajnálatos módon szintén nem bízhatunk meg semmiben, amit a disszidensek írtak és mondtak. A disszidensek mindig meg vannak zavarodva, és az uralkodók támogatói mindig dicsőítve vannak. A történelem nem más, mint egy eszköz az uralkodók kezében, hogy úgy befolyásolják a tömeget, hogy az imádja és kövesse őket, és hogy biztosak legyenek benne, hogy ezek megvetik/mellőzik és dolgoznak az ellenségeik és az ellenfeleik ellen.

 

Manapság Norvégiában még az (általános) iskolás ártatlan gyerekek/tinédzserek is tanulnak az „ördögimádó” és „sátáni” Varg Vikernesről. Egy másik rendszerben, vagy ha legalább a becsületesség és a tisztesség győzedelmeskedne, akkor talán inkább úgy lennék jellemezve, mint ahogyan én látom magamat, egy olyan személyként, aki visszautasította a modern élet csábítását egy kényelmes életre egy gazdag országban, mert inkább azt csinálom, ami helyénvaló. Megtagadtam az Anyaföld megerőszakolásában való részvételt, és lázadtam a modern világ ellen.

 

Máma nem másként tekintenek rám, mint egy bűnözőre, úgyhogy nem számíthatok arra, hogy ennek a rohadt rendszernek a talpnyalói elmondják rólam az igazat, és természetesen nem én vagyok az egyetlen, aki ennek a fajta hazugság-propagandának az áldozatává vált. Mindenki aki lázad a modern világ ellen és ezellen a beteg rendszer ellen többé vagy kevésbé hasonló tapasztalatokat szerez majd, mint én. Az őrületbe vannak kergetve, semmibe vannak véve, meg vannak rágalmazva, és így tovább. Még az átlagos tinédzser is megtapasztalhatja ezt a helyi közösségben, ha valami olyat csinál, ami Anti-szociálisnak vagy politikailag inkorrektnek van megítélve (vagy ha csak különleges ruhákat visel). Mindenki, aki lázad a modern világ ellen, annak szembe kell néznie a következményekkel, de ez nem jelenti azt, hogy el kell fogadnunk azt, hogy hazugságokat terjesztenek, semmibe vesznek és megrágalmaznak minket. Mindig vissza kell támadnunk, soha sem szabad feladnunk. Nem számít, hogy mi van.

 

Amikor a „nyugati” erők a disszidenseket támogatják más országokban, legyen az Burmában, Kínában, Zimbabwében vagy valahol máshol, akkor disszidensnek vagy ellenzéknek hívják őket, de az összes disszidens a „nyugati” világban bűnözőnek vagy egyszerűen terroristának van titulálva.

 

Még azt sem ismerik el, hogy jogos az indok arra, hogy lázadjunk a „nyugati” világ ellen, mert szeretnék megszilárdítani vitathatatlan tényként, hogy az úgynevezett „demokráciájuk” a legjobb módszer egy ország irányítására. Ez ellen vitatkozni olyan, mint vitatkozni a tudósokkal a makroevolúció elméletéről, vagy még rosszabb, megkérdőjelezni a Holokauszt elmélet igazságát szemben a történelem tanároddal vagy előadóddal (az egyetemen). Nem számít, hogy mit mondasz, teljes idiótaként fognak rád nézni, és megtagadják még azt is, hogy meghallgassák azt, amit mondani akarsz.

 

Egy fanatikus az egyszerűen egy idealista, akivel nem értesz egyet, és egy idealista az egyszerűen egy fanatikus, akivel egyetértesz. Ígyhát az „idealisták” uralják a „nyugati” világot, és a „fanatisták”, mint én üldözve vannak. Ez az, ahogyan ez működik, és ezt mindig észben kell tartanod, amikor olyan emberekről olvasol, mint én. Ez még mindig az ő játszmájuk. Ezt is észben kell tartanod, amikor egyáltalán nem hallasz olyan emberekről, mint én.

 

Köszönöm a figyelmeteket.

 

 

 

Varg „az életet szilárdan birtokló” Vikernes

(2004, December) 
Burzum Történet
 
Cikkek
 
Interjúk
 
Könyvek
 

Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben