burzum
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Képek
 
Albumok
 
Linkek
 
Burzum Történet IX.

Kilencedik rész - A holnap

 

Norvégiában rengeteg karakter létezik Varg Vikernes név alatt. Ezek közül az egyik a zsidó sajtó által démonizált, elidegenített, bemocskolt, kiközösített mumus – mely kép kialakulásához az úgynevezett norvég törvényszéki rendszer is tevékenyen hozzájárult. Ő nem valós, soha nem volt az és soha nem is lesz az. Ez a karakter egy valóban létezett 19 éves fiún alapszik, aki 1993-ban nyíltan fejezte ki haragját az őrültté vált modern világgal szemben.
A beteges modern világ tovább haladt lefelé, a pokolba vezető, jó tanácsokkal kikövezett úton. Vark Vikernes, megfagyva az időben, arra kényszerült, hogy egy mesterséges, zsidó csürhék és „norvég inkvizítorok” által kreált képzeletbeli valóságban éljen. Se a média hazugság-propagandistái, se az „inkvizítorok” nem jártak sikerrel a valóságkép teljes elnyomásában, így napjainkban is hallhatjuk időről-időre az ostoba újságíró disznók vinnyogását: „Boszorkány!, boszorkány!, máglyára vele!, máglyára!!”. És persze az úgynevezett norvég törvényszéki rendszer és igazságszolgáltatás emberei sem jobbak.

Egy másik Varg karakter az elítélt, aki cikkeket ír, úgy mint ez is, hogy épelméjű maradjon - ugyanakkor azért is, hogy ellenálljon a hamis vádaknak és az elfogult hazugság-propagandistáknak. Ő valós, de csak addig, ameddig az ostrom tart. Ha a média-söpredékből özönlő hazugságáradat befejeződik; és ha az úgynevezett törvényszéki rendszer abbahagyja a valóságot elhomályosító procedúráját, akkor a karakter megszűnik létezni és feledésbe merül. Ő valós, mert annak kell lennie. Egyszerűen ő a fal, aki védi az igazi Varg józan eszét, becsületét és életét. Mint Európa erődje, ez a fal sem viccből épült, hanem szükségből.

                                                                                                              ***

A fiktív, antiszociális tinédzseren alapuló Count-karakter valószínűleg sokkal érdekesebb és vonzóbb (és nem utolsó sorban eladhatóbb), mint az igazi (2006-ban) 33 éves személyem. De ez a kép hamis!

A kép, melyet a média prezentál (főleg Norvégiában), egy abszolút hamis ábrázolás, és épp itt az ideje, hogy erre rájöjjetek. Legyél rajongó, ellenség vagy barát, a legfontosabb az, hogy mindig a valóságot tartsd szem előtt, nem pedig a média-karaktert, melyet az újságírók teremtettek. Fejeződjön be, hogy olyan dolgokért adtok nekem igazat vagy épp kritizáltok, ami meg se történt. Olyan cselekedetekért tiszteltek, amelyeket soha nem követtem el; olyan dolgokért dicsőítetek, amiket sohasem mondtam; vagy azért, amilyen sohasem voltam. Ugyanez vonatkozik arra a felém irányuló tiszteletre, melyet számos ember azért tanúsít, mert egy ideológia vagy egy vallás védelmezőjeként tekintenek rám – valójában pedig lehetséges, hogy semmi közöm nincs és nem is volt ezekhez a dolgokhoz. Fejeződjön be az ellenem való támadás, vagy épp a védelmezésem, olyan dolgokért, melyek hamis alapon nyugszanak  Ha valaki támad vagy meg akar védeni, csak akkor tegye, ha arra jó oka van, és ne csupán azért, mert hisznek a média vagy az úgynevezett törvényszéki rendszer hazugságainak.


Szerintem az igazi Varg Vikernes nem olyan roppantul érdekes, és nem hiszem, hogy olyan sok dolgot kellene rólam megemlíteni. Mindenesetre, ha kikerülök a börtönből (akármikor is legyen az), el fogok tűnni a nyilvánosság elől. Mindenképpen. Saját szemszögemből vizsgálva olyan vagyok, mint egy elítélt Szodoma és Gomorra hajóján (a modern világot reprezentálva), mely a katasztrófa felé tart, és mikor kiszabadulok a fogságból, akkor kiugrok és visszaúszok a szárazföldre, amint csak lehetséges. Nem akarok semmit ettől a velejéig romlott civilizációnak nevezett mocsoktól, így hát megpróbálok minél távolabb maradni tőle. Nem lesz több olyan cikk mint ez. Nem lesz többet (az igazat megvallva) semmilyen felesleges kommunikáció idegenekkel a modern világból, és nem lesz több interjú sem. Kiadok néhány könyvet, valószínűleg álnéven, talán még egy-két Burzum albumot, és ennyi.

Azért mondom el most mindezt, mert nem egy helyről hallottam, hogy sokat várnak tőlem, miután kiszabadulok. Nos, ne várjatok semmit. Soha többé nem fogtok rólam hallani, ha csak nem érdeklődtök a könyveim és a lemezeim után. Nem akarok semmilyen kapcsolatot tartani veletek, vagy a teljesen beteg világgal, amiben éltek. Hagyjatok ki ebből engem. Haza fogok menni a norvég vidékre, a vadonba és a friss levegőre, egy egészséges farm-életre és az Anya Föld ölébe. Ti pedig maradjatok csak a leprás városi koszfészketekben és a beteg, korcs, pokoli világotokban.

Ha valóban egyetértesz velem a véleményemet illetően, az rendben van, és dicséret érte. De nem úgy mint én, te bármit megtehetsz ezzel kapcsolatban, és nem értem, hogy miért nem cselekedtél így eddig is. Még börtönben vagyok, ezért sajnos nem tudok elmenekülni a modern Szodoma és Gomorra hatásaitól - egyenlőre. Mi a mentséged?Varg „Lífþrasir” Vikernes
(2006. február 24.)

 

Meglio soli che mal accompagnati.

(Jobb egyedül, mint rossz társaságban).

 

 

 
Burzum Történet
 
Cikkek
 
Interjúk
 
Könyvek
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints